Om oss

The Vintage Boutique online är en av Stockholms äldsta och mest eftertraktade online butiker med fokus på lyxmärken. Med en 20 årig historia i ryggen väljer jag endast in lyxmärken med största omsorg baserat på kvalité och garanti på äkthet. Jag erbjuder ett utbud med hög kvalité, dedikerad och högklassig service med mycket god kunskap om det jag säljer. Hos oss hittar du märken som Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Prada, Balenciaga, Valentino och många fler. I många år har jag haft några av världens mest kända svenska och internationella stjärnor som stamkunder.
Min butik speglar inte bara mitt jobb, utan även min stora passion för mode och lyx. Jag lägger dagligen ner hjärta och själ i mitt arbete och älskar att hjälpa mina kunder att hitta det de söker. Genom denna hemsida vill jag underlätta för er att se vårt befintliga sortiment . Vi säljer online genom Klarna till Sverige och Finland .

Efter 20 år på Karlavägen 36 är det dags att gå vidare med livet .Vist kommer jag att sakna min butik och ER mina fantastiska kunder . Jag kommer att fortsätta med min The Vintage Boutique på Webben . Vid inlämning av väskor i Stockholm och andra ärenden vänligen kontakta mig genom hemsidan då träffas vi på stan .

Tack Dana

[email protected]
kontakt tel nr 070 482 80 80


                                                                                                   The Vintage Boutique Stockholm